Școala Parohială "Sf. Stelian- ocrotitorul copiilor"

marți, 31 decembrie 2013

Horoscop pesimist… dar de nădejde


                           Horoscop pesimist… dar de nădejde
                               - valabil pentru toate zodiile -


S-ar putea ca în anul ce vine să nu vă meargă bine. E firesc. Planurile pe care vi le faceţi nu întotdeauna se împlinesc. Da, pentru că aceasta nu depinde numai de Dumneavoastră.

În anul ce vine o să vă certaţi de mai multe ori cu: cei din familie, cu colegii de serviciu ori de şcoală sau pur şi simplu. Nu uitaţi, dacă cineva continuă să vă contrazică, chiar şi dupa ce i-aţi înaintat un argument rezonabil, schimbaţi tema discuţiei. Altminteri, s-ar putea să se lase cu ceartă.

Nu toţi oamenii vor împărtăşi parerile Dumneavoastră. Iertaţi-i! Nu uitati că nici Dumneavoastră nu împărtăşiţi orice părere.

S-ar putea să nu primiţi salariul la timp, să se defecteze liftul din blocul în care trăiţi, să fiţi bruscat în troleu, să nu vi se dea restul la cumpărături. Nu înjuraţi!

S-ar putea ca un bun prieten să vă înşele: să vă fure bani, să deconspire un secret, să vă acuze de lucruri pe care nu le-aţi făcut. Împăcaţi-vă, nu aştepaţi să facă el primul pas. Ţineţi minte, lui îi este mai ruşine decât vă e Dumneavoastră.

Şi în anul ce vine veţi fi oprit de cerşetori pe stradă. Nu-i alungaţi, cereţi-vă simplu iertare.

Nu uitaţi, oameni sunt mulţi, dar fiecare simte că e unic pe lume. Iubiţi-i!

S-ar putea să vi se întâmple lucruri grave şi triste: să vă îmbolnăviţi, să vă moară cineva din cei dragi, să pierdeţi casa, cinstea, să nimeriţi în puşcărie, în casa de nebuni, să ajungeţi un vagabond, să muriţi. Nu uitaţi, nimeni nu poate sta împotriva acestor stihii. Îmbărbătaţi-vă!

Dacă credeţi că Dumnezeu există, rugaţi-vă Lui, dacă nu credeţi că El există, faceţi ceva ca El să existe. Sunt multe lucruri pe care doar Dumnezeu le poate rezolva.

 
Sursa: “Opinii & Credinţe”, MoldovaNiciun comentariu:

Trimiteți un comentariu