Școala Parohială "Sf. Stelian- ocrotitorul copiilor"

marți, 22 aprilie 2014

Hristos a Înviat !Ziua Învierii, popoare, să ne luminăm! Paștile Domnului, Paștile! Că din moarte la viață și de pe pământ la cer, Hristos-Dumnezeu ne-a trecut pe noi, cei ce cântăm cântare de biruință!


În numele meu personal și al parohiei pe care o reprezint, doresc să vă prezint mulțumirile și recunoștința noastră pentru tot ajutorul pe care ni l-ați oferit în toți acești ani. Fără dumneavoastră nu ar fi fost posibilă celebrarea celei mai mari sărbători pe care o cunoaște Ortodoxia ca religie și umanitatea însași: Învierea lui Hristos Domnul nostru.
Învierea lui Hristos este un bun prileja pentru  a lua aminte la cele doua căi care ne sunt deschise permanent: viața sau moartea, lumina sau întunericul, Hristos sau potrivnicii Săi. Alegerea este întotdeauna liberă. Ce vom alege deci? În noaptea Învierii Hristos ne cheama pe toți, indiferent de naționalitate, rasă sau religie și îndemnul pe care l-am rostit când am aprins lumina se adresează tuturor fără excepție: Veniți de luați Lumină!”.
Vă dorim ca dragostea cu care ne-ați integrat și ajutat să vă fie răsplătită și Îl rugăm pe Dumnezeu ca în căderile și slăbiciunile noastre omenești să nu ne lipsească de iertarea Sa.
Bucuria Sfintelor Paști să vă cuprindă sufletul! Sfânta În­viere să vă aducă lumina cerească în inimă și în cuget! Pacea lui Hristos să fie prezentă în viața fiecăruia, în viața familiei, a Bisericii, a tarilor noastre și a lumii întregi!
Să rămânem în iubirea lui Dumnezeu și să fim iubitori de Dumnezeu, ca într-un duh, cu o inimă și într-un singur glas să mărturisim impreuna salutul pascal traditional:
Hristos a inviat!

Cu adâncă recunoștintă și considerație,
Pr. Florin Voinea

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu