Școala Parohială "Sf. Stelian- ocrotitorul copiilor"

vineri, 24 iunie 2011

Un nou inceput

 Conotatia pe care o are cuvantul "ban" in mintea noastra este una negativa aproape intotdeauna. Am descoperit insa, de curand, ca banul mai poate avea o valenta. Banul daca este muncit cinstit este echivalentul  jertfei  noastre, al sangelui nostru. Avem libertatea sa cheltuim cum vrem noi jertfa noastra, putem sa ne construim case,  putem  sa ne imbracam  cum vrem, sa mancam, orice putem face, insa bucuriile pe care le aduc acestea  nu sunt de lunga durata, tot goi ne simtim. Ceva ne scapa si anume ca peste ani acestea se uita, nu ai bucuria de a spune “ am mai facut ceva bun in viata mea”. In aceasta lume pentru care conteaza numai partea materiala sunt oameni  care demonstreaza contrariul .
Acest adevar l-am descoperit alaturi de membrii parohiei noastre caci impreuna am pornit la un drum nou.
Spatiul  alocat bisericii “Acoperamantul Maicii Domnului” din Toledo era foarte mic:

si de aceea, impreuna cu membrii Consiliului Parohial, am decis in urma cu cateva luni sa gasim ceva potrivit. Dupa cautari indelungate  ne-am hotarat sa inchiriem un spatiu din poligonul industrial


si sa il amenajam ca loc de rugaciune pentru  crestinii ortodocsi din orasul Toledo si imprejurimi.
Pentru amenajarea acestui loc am facut apel  la jertfa fiecarui om din cuprinsul parohiei  si astfel  am demarat  proiectul nostru.


Noua adresa a parohiei este:
Arroyo Cantaelgallo, Nr. 28.

Pr.Paroh Florin Voinea

Un comentariu:

  1. Cu ocazia acestei zile de Florii,Cornel,Alin si familia va dorim multa sanatate si fericire,implinirea tuturor celor propuse,LA MULTI ANI!!!

    RăspundețiȘtergere